Jauh di sudut hati, wanita mana saja yang rela untuk berkongsi kasih? Namun kadang-kadang ada yang perlu menelan kepahitan dan menutup mata sendiri demi kebahagiaan orang tersayang. Usah disebut soal ‘payung emas’, hanya yang boleh mereka pinta adalah kasih sayang yang adil dan tidak berbelah bagi.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

ISTERI PERTAMA DIJEMPUT DATANG MAJLIS KAHWIN SUAMI


Kisah hampir sama turut dikongsikan seorang pengguna TikTok bernama Fiena Nasir apabila terpaksa menelan hakikat perlu berkongsi suaminya dengan isteri kedua. Beberapa hari lalu, wanita tersebut menjelaskan telah pun dijemput untuk turut hadir ke majlis perkahwinan lelaki tersebut.


“SUAMI JEMPUT SAYA DAN MEMINTA SAYA MEMAKAI BAJU YG SEDONDON DENGAN TEMA”

Malah Fiena turut diminta suaminya untuk memakai pakaian sedondon berwarna putih sewaktu datang ke acara tersebut. Walau bagaimanapun, lelaki berkenaan tidak bersanding di atas pelamin kerana majlis itu dibuat sekali dengan kakak kepada pengantin perempuan yang turut berkahwin pada hari sama. Jelasnya lagi, dia tidak cukup kuat untuk menerima keadaan tersebut namun hanya mampu reda menganggap itu semua adalah ujian.Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama sedih dengan perkongsian berkenaan. Dalam pada itu, ramai juga memuji wanita tersebut yang cukup tabah menerima hakikat kini perlu berkongsi kasih suaminya.TONTON VIDEO DI BAWAH:


Sumber: Tiktok fiena_nasir

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama