Jika kita makan di kedai makan, pasti ada sahaja mereka yang datang menghampiri dengan tujuan berniaga, meminta derma ataupun sekadar mengg4ngu.

Perkara-perkara sebegitu sedikit sebanyak mengg4nggu m00d orang lain kerana waktu makan adalah waktu yang harus semua orang bertenang.
Kac4u orang tengah nak makan.

Namun begitu, menerusi perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @zularifin078, dia telah memuat naik video dig4nggu oleh seorang wanita m!steri yang secara tiba-tiba berada di hadapannya.

Tak hanya itu, dia juga dikatakan meng4cau pelanggan yang lain sehingga ada yang terus beredar walaupun belum sempat menjamah makanan yang dibeli kerana berasa terg4nggu.

Video Player

Cvba nak pegang tangan.

Dalam video yang lain, wanita berkenaan juga mencuba memegang tangan pengguna TikT0k itu sebelum diberi am4ran untuk tidak meneruskan tind4kan-tind4kan peIik seperti itu.

Renungan mata wanita itu juga sedikit meris4ukan dan membuatkan orang lain kurang selesa lebih-lebih lagi ketika mahu menikmati makanan.

Ada yang pernah kena kac4u juga.

Walaupun tidak dapat dipastikan l0kasi kej4dian dimana, namun ramai yan mengakui ‘ser4m’ melihat situ@si itu kerana macam-macam boleh berIaku andai wanita pelik berkenaan tidak beredar dengan segera.

Mereka juga beranggapan bahawa wanita tersebut dalam keadaan tidak sihat dan tidak mustahil kejadian berkenaan hanya satu k0nten sahaja.Dah ajak sembang memang lama la dia dekat situ.Mula2 ris4u, last2 tergelak dengan ayat brader tu.Ser@m pulak tengok dia tenung.Sumber: TikTok @zularifin078

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama