Video live TikT0k pelawak terkenal, Shuk Sahar yang, 36 yang mengakui tak bahagia sepanjang berIaku cur4ng terhadap isteri telah tuIar di media s0siaI susulan dimuat naik kembali oleh beberapa akaun aplikasikasi tersebut.

Selain daripada video mengakui berIaku cur4ng itu tak best dan tak membahagiakan pun, ada lagi perkara penting yang dinyatakan pelawak tersebut sehingga mendapat perhatian ramai.

Nak jual rumah untuk teruskan kehidupan.

Menerusi perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna Tikt0k dikenali sebagai @mikha.ukasyah, pelawak tersebut menyatakan yang dia mahu memjual rumah banglo miliknya dengan nilai RM1.2 juta bagi meneruskan perniagaan dan kehidupannya.




Shuk juga sempat berharap agar sesiapa yang sedang mencari rumah di kawasan Denai Alam boleh menghubungi pihaknya untuk pr0ses jual beli kerana dia amat memerlukan duit bagi memulakan semula kehidupannya yang telah jat0h selepas k0ntr0versi bermain kayu tiga dengan isteri sejak beberapa tahun lepas.


Berubahlah Shuk.

Sehubungan dengan perkongsian itu, ruangan k0men pengguna TikT0k berkenaan telah dihujani dengan pelbagai k0men dari netizen.

Ada yang mengatakan bahawa apa yang sedang berlaku kepada Shuk sebagai satu bentuk pengajaran yang diberikan oleh Maha Pencipta kerana berlaku cur4ng terhadap isteri.

Namun, ada juga yang merasakan ini merupakan ujian yang Allah S.W.T berikan kepadanya dan kita sebagai orang luar tidak perlu menghakimi segala tind4kan yang dilakukan oleh selebriti itu.



Allah tarik rezeki bila sak!tkan hati isteri & anak2.


Jual pun belum tentu cukup kalau jalannya tak betul.


Anak isteri pembawa rezeki, tapi disia-siakan.


Ini ujian buat dia. Nasib kita belum tentu.


Sebabkan dia artis, aib mudah tersebar, kita ni cuma Allah tak tunjuk AlB kita je.


Sumber: TikTok @mikha. ukasyah

Via omm

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama