Seleepas dua bulan melah!rkan anak keempaatnya, usahawan kosmet!k Kak KM mengadakaan majlis aqiqah, kesyukuuran dan cukur jambul di ked!amannya hari ini.

Baga!manapun, penamp!lan Kak KM atau nama sebenaarnya Liana Rosli menguundang kutukan dan teguran net!zen di apl!kasi TikTok yang dis!fatkan kurang sesua! dalam majlis berkenaan.

 
@sweetdara_stokiskmbeauty

♬ original sound - Lianarosli.sweetdara


Meneerusi v!deo d!muat na!k, anak kepada dramat!s terkenal Normah Damanhuri itu tamp!l menggayakan busana put!h dengan fesyen pada leengan bahag!an atas dil!hat terdedaah.

D!sebabkan penamp!lan tersebut, rata-rata memenuuhi ruangan k0men mempers0alkan fesyen ‘terbelah’ Kak KM apatah lagi majl!s itu dipenuuhi dengan alunan selawat dan zikir.
Ma1ah, terdapat juga segel!ntir ind!vidu bersel0roh mengatakan busana berkenaan mungk!n t!dak sempat dis!apkan atau sesuuai bagi mendapatkan sunt!kan vaksin C0vid-19.
Baju tak sempaat jah!t ke?


Majl!s agama tu…


Takdee yang teguur ke?


Teguur2 juga, k0rang teng0k diri send!ri dulu!


Doa ba!k2, jangan sampaii menghina…


Liana dan suam!nya Razman Ramli dikurn!akan empat cahaya mata ia!tu Nabila, 19, Fariz, 15, Rania, 12, dan Cinta Carissa yang dilah!rkan pada Disember tahun lalu.

Sumber: TikTok @sweetdara_stokiskmbeauty , Instagram @kmfavourite.testimoni

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama