Kaum wanita mengidam ketika sedang mengandung itu sudah biasa masyarakat dengari, sama ada mengidam dari segi makanan, barangan ataupun aktiviti yang tidak pernah dilakukan sebelum ini.

Seperti yang dilalui oleh seorang wanita di TikTok ini, beliau juga mengidam sesuatu perkara yang belum pernah dibuat orang ramai terutamanya untuk ibu mengandung.

Melihat pada video yang dimuat naik itu, wanita yang sedang hamil itu mengidam duduk di atas stroller bayi sambil ditolak oleh suaminya serta anak kecil disisi telah menarik perhatian warganet.

 
@farhanazahra91

Korang ade tak ngidam pelik2? Haha share la 🤗🤗🤗

♬ bunyi asal - Matmi Waniey


Bagaimanapun, perkara yang dilakukan itu membuat ramai pihak berasa kurang senang serta menganggap wanita itu mengada-ngada mengidam hal seperti demikian.

Dalam pada itu, ada juga yang bersyukur terutamanya dikalangan wanita yang pernah hamil kerana tidak mempunyai mengidam ‘pelik-pelik’ seperti wanita ini.

Sumber: Tiktok

Via beautifulnara

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama