Setelah bertahun atau berbulan-bulan kenal pasangan masing-masing, pasti akan terdetik dalam hati untuk mengahwininya. Malah, segala persiapan terutama dari segi kewangan sudah pun disediakan.

Namun, tidak seperti video yang diaIami oleh pemuda ini apabila terpksa menahan kesed!han selepas mendapat tahu teman wanitanya bertunang secara senyap telah mencvri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:
Pel0k dan tenangkan rakan selepas dapat tahu keadaan sebenar.

Menerusi video tersebut, kelihatan dua orang lelaki sedang berada di dalam rumah mereka. Namun, salah seorangnya dilihat men4ngis sehingga terpksa ditenangkan oleh rakannya.

Difahamkan, pemuda itu men4ngis selepas mendapat tahu teman wanitanya itu telah bertunang dengan seseorang secara diam.

Kejadian itu membuatkan dia tidak dapat menahan kesed!han dan menjadi seperti tidak tentu arah. Mujur ada rakannya pada masa itu yang cuba menenangkannya dan memel0knya untuk bersabar.“Ruginya perempuan tu lepaskan orang yang betul-betul sayangkan dia” – Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan k0men mendapati rata-rata netizen turut memberikan pelbagai kata-kata semangat buat pemuda itu.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 1.2M views, 153.4K likes dan 8,858 c0mments di TikT0k.

Berikut di bawah adalah antara k0men daripada netizen di TikT0k:


Semoga awak terus tabah dan kuat menghadapi ujian ini.

Sumber:says.com

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama