Nampaknya lagu terbaru dendangan seIebriti terkenal, Janna Nick, 27 bertajuk Gat4l semakin mendapat perhatian ramai.

Dengan MV Gatal dibintangi Janna dan Syukri Yahaya, ia sekali gus menjadi fenomena di media sosiaI susulan lagu tersebut dijadikan backgr0ud sound untuk video-video di aplikasi TikT0k.

Menyanyi dalam tab mandi.

Namun begitu, dalam mempromosikan lagu terbarunya, video Janna sedang lips sing lagu berkenaan sambil mandi buih di dalam tab mandi mencvri perhatian ramai.

 


Patut tunjuk contoh yang baik.

HaI tersebut telah mengundang komen-k0men ‘pedas’ dari netizen yang merasakan perkara itu sangat tidak sesuai lebih-lebih lagi ia boleh mendatangkan persepsi tidak baik kepada sesetengah pihak.


Mana2 rancak berd0sa.


Lelaki boleh imagine macam2.


Boleh datangkan fitn4h.


S3ksimu di dunia, s3ksamu di akhirat”Nampak kot Janna masih pakai baju

Walau bagaimanapun, masih ada yang teliti dan mempertahankan Bintang Paling Popular Berita Harian 2021 itu dengan menyatakan yang selebriti berkenaan memakai baju ketika berada di dalam tab mandi.

Mainan kamera yang ‘cantik’ membuatkan seolah-olah hanya buih yang menutupi bentuk badan Janna sedangkan penyanyi itu masih mengenakan pakaian ketika membuat video tersebut.


Masa ni memang dia pakai baju la.


Sumber: TikTok @jannanickofficial

Via omm

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama