PETALING JAYA – Betul orang cakap, kemudahan pembel!an secara dalam talian atau e-dagang semuanya ada, ibu ayah kita sahaja yang tidak diganti dan tidak dijual.

Terbaru, produk yang mendapat perm!ntaan tinggi ketika ini di laman perniagaan e-dagang adalah ‘dara tiruan’ khas untuk golongan wanita yang baharu kahwin.

Tinjauan di beberapa laman e-dagang terkenal, ternyata jualan produk dara tiruan itu mempunyai permintaan dan produk itu sememangnya wujud.

Berita terkini dibawah:

[Video] "Muka dia sama weh" - Lelaki iras Aedy Ashraf curi tumpuan ramai, Ada yg mintak mereka belakon watak kembar

Harga produk berbeza mengikut jenama, dilaporkan juga harga dara tiruan itu sekitar RM130 ke RM200.

Difahamkan produk tersebut dipakai ketika malam pertama bagi pengantin baru bagi menyembunyikan masalah yang telah dialami oleh pengantin wanita.

Rata-rata orang ramai juga terkejut dengan penjualan produk tersebut dan ada meminta agar pihak terbabit memantau pengedaran produk itu.

Berita Terkini dibawah:

[VIDEO] Ustazah minta isteri yang d!pukuI suami supaya diam untuk menjaga aib suami cetus persoalan

“Bahaya kalau ada macam ni, maknanya orang boleh sembunyikan kisah-kisah hitam mereka sebelum berkahwin.

“Produk seperti ini juga boleh menggalakkan orang wanita melakukan dosa sebelum berkahwin kerana tidak lagi risau tentang malam pertama,” jelas Cikgu Zuki. – K! ONLINE

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama