Siapa jer yang tk kenal dengan pelakon cilik Puteri Balqis Azizi atau lebih mesra dipanggil Aqish yang popular dengan lakonan mantap serta comel apabila berkata-kata suatu ketika dulu.

Apa cerita ya Aqish sekarang ni.


Menurut satu perkongsian di Instagram, Nor Khiriah memuatnaik satu video yang menunjukkan pertemuannya bersama Aqish setelah 10 tahun tldak bergandingan dalam lakonan.

 


Happynya akak bila dapat tahu dia jadi anak dalam cerita ni, dah sama tinggi atau akak yang bantut.

Khiriah dilihat sangat teruja apabila dapat bertemu dan diberi peluang untuk bergandingan semula dengan Aqish.

Cantik betul Puteri Balqis sekarang ni, tambah lagi apabila memegang watak yang bertudung. Senyuman dia pun masih sama lagi macam dulu.



Tahu dah mesti ramai yang tak sabar dan rindukan lakonan Aqish setelah sekian lama tldak muncul di kaca TV kan.


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : https://earnsupport.com/

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama

Translate