Bagi pasangan bercinta, pasti berdepan situ4si buntu sekiranya kekasih hati bertukar meraj0k atas sebab-sebab tertentu. Puas mencari cara untuk memuj0k, tapi kadang-kala tak menjadi pula!

Baru-baru ini, seorang pengguna TikT0k yang menggunakan nama @sayapenyapu berkongsi satu video memaparkan tunangnya sedang merajuuk sambil memandang ke arah dinding di sebuah tempat parkir kereta.

“Orang perempuan kalau meraj0k memang macam tunang aku ni ya?,” tulisnya dalam video berdurasi 19 saat itu.

Video tersebut kelihatan tunangnya seolah-olah membuat tidak entah apabila dipanggil lelaki itu selain terus memandang ke arah dinding berkenaan.

Bagaimanapun, menerusi perkongsian satu lagi video, lelaki tersebut mengakui tunangnya itu mempunyai perwatakan manja seperti kanak-kanak.“Tunang saya memang per4ngai macam bebudak sikit, jenis manja.Kalau meraj0k pandang dinding. Pandang tingkap lepas tu n4ngis sendiri,” kongsinya.

Posting video pertama itu meraih 172,400 tontonan selain hampir 400 komen netizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat tunang lelaki terbabit yang disifatkan comel.
Kalau meraj0k dalam kereta, memang pandang cermin jelah.


G3ng ‘single’ hanya mampu tengok.


Untung la dipuj0k…


Cuba bagi dia kerusi


Sumber: TikTok @sayapenyapu

Via omm

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama