PE1AKON sinetron Indonesia, Cassandra Angelie kini d1tahan p1hak polis untuk siasatan se1epas diberkas da1am sebuah bi1ik hotel atas pertuduhan ter1ibat dengan aktiv1ti pelacvran.


Ket1ka ditahan da1am satu serbuan polis beberapa hari sebe1um tahun baharu, pe1akon tersebut berada da1am keadaan tel4njang di da1am sebuah bi1ik di Hotel Ascott, Jakarta.


Da1am satu penje1asan kepada polis, Cassandra mengaku terpaksa me1akukan aktiv1ti persunda1an kerana terdesak untuk mendapatkan wang.


Kewangannya meruncing barangkali 1mpak Covid-19.

“Ekonomi (kewangan) saya t1dak begitu 1ancar dan saya terdesak,” katanya.

Difahamkan pe1akon yang pernah memb1ntangi sinetron Ikatan Cinta itu te1ah me1ayan lima orang pe1anggan sebe1um ditangkap polis.

Se1ain Cassandra, turut ditahan da1am serbuan tersebut termasuk1ah tiga orang le1aki yang bert1ndak sebagai ‘bapa ayam’ serta pengawal lokasi aktiviti.

Polis turut menyita beberapa barangan mi1ik Cassandra seperti telefon bimbit, kad debit dan set pakaian dalam berwarna hitam.

Video

Sumber: Kosmo

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama