Pengacara popu1ar dan versat!le, Datuk AC Mizal menjad! perhat!an net!zen se1epas satu v!deo yang merakamkan se0rang indiv!du mir!p wajahnya tu1ar.

V!deo pendek 1tu merakamkan se0rang penari le1aki memakai s!nglet berwarna h!tam sedang menari samb!l tersenyvm membvatkan wajahnya sa1ing tak tvmpah seperti Ac.

T!dak cukup dengan 1tu, gaya rambvtnya juga seakan-akan Ac.

D!sebabkan itu juga, Ac menervsi akaun 1nstagramnya member!kan respon lucu dan mencu!t hati net!zen.

“Saya terpangg!l menjawab banyak pertanyaan sampa! anak saya send!ri cakap TAK PERNAH NAMPAK DADDY PAKAI S1NGLET H1TAM…

“A1aaaaa huwaah ini bukan saya… Lent!k saya 1ain… Saya tak shave t!ak okay! Okay, okay, okay s!apa edarkan v!deo ni ha

“Saya terpaksa cari job samp!ngan… Tak guna ada bakat ka1au tak tonjo1kan. (B ma1am ni i pakai macam ni ok tak) hahah.

“Dua hari te1efon notif!cation tak berhent!-henti ingat apa, rupanya dah pecah 1ubang saya buat job tepi se1ain dari hos… Hebat tak? Demi mencari rezeki tambah pendapatan,” tulisnya.


Leb!h lucu lagi, v!deo tersebvt bukan sahaja menjadi bua1an net!zen ma1ah rakan artis juga t!dak ket!nggalan menyakat Ac.

Da1am perkembangan terbaharu, Ac bakal mvncul sebagai hos untuk program yang pernah mencetvskan fenomena ia!tu The Masked Singer Ma1aysia mus!m kedua.


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Gempak

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama