Apabila berIaku perpis4han dalam rumah tangga, anak sering menjadi mangsa akibat masalah ibu bapa. Belum lagi jika ada campur tangan ahli keluarga, si ibu pasti cuba bagi mendapatkan hak penjagaan zuriat tercinta.

Bagi seorang ibu yang dikenali sebagai Aedinna Izzatie, dia bersyukur akhirnya menjalani kehidupan bersama anak perempuannya Aleesa Izzatiey dipercayai selepas melalui pelbagai k0nflik dengan bekas suaminya.

Menerusi perkongsian di aplikasi TikT0k baru-baru ini, ibu tunggal berusia 22 tahun itu memuat naik satu video dipercayai memaparkan dirinya dikasari seorang wanita didkwa ibu mentuanya suatu ketika dahulu.

Dan akhirnya ku memiliki seutuhnya.
Berdasarkan rakaman berdurasi 18 saat itu, kelihatan dia yang sedang mendukung anaknya cuba dilindungi oleh adik perempuannya sebelum didatangi oleh ibu mentua yang bertind4k menarik tudung Izzatie.

Video tersebut turut memaparkan beberapa keping foto wanita terb4bit bersama anaknya yang berusia dua tahun itu yang kini bahagia tanpa kasih sayang seorang suami.

Meninjau ke ruangan k0men, video itu meraih 1.6 juta tontonan dan lebih 3,000 komen dalam kalangan warganet yang rata-rata meluahkan rasa bengang melihat aksi kasar si ibu mentua seolah-olah tanpa belas kasihan.
Selain itu, warganet juga tidak lupa memberikan kata-kata semangat kepada Izzatie agar terus tabah dan kuat apabila menghadapi sebarang situasi terutama dalam membesarkan anaknya.
Anak kini di tangan yang betul…


Gar4ngnya makcik tu!


Moga awak kuat jaga anak.


Dah macam drama TV.


“Terima kasih yang mendoakan” – Izzatie.


Bagaimanapun, Izzatie tidak berkongsi cerita lanjut berhubung kronologi peleraian perkahwinannya namun sudah pasti dia bersyukur akhirnya anak dikandung berada di bawah jagaannya.

Sumber: TikTok @izzatieeyyyyyyy_

Via omm

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama