Mendapat tidur yang cukup sememangnya dapat menghiIangkan rasa pen4t setelah seharian bekerja dan belajar.

Namun, bagi mereka yang menghadapi masalah tidak boleh tidur atau ins0mnia sudah pasti membuatkan mentaI dan fizikaI sangat Ietih.

Sama seperti apa yang diaIami oleh seorang g4dis ini apabila dia meluahkan rasa penat kerana tidak dapat tidur selama tiga minggu telah mendapat perhatian ramai.

Tertekan dah tiga minggu tak boleh tidur, sampai kena ambil ubat

Menerusi video yang dimuat naik oleh @cicimarip0sa, kelihatan dia meluahkan perasaaan penatnya di akaun peribadi TikT0k bahawa dia mengaIami masalah tidak dapat tidur.

Menurutnya, dia telah mencuba pelbagai cara untuk memenatkan badannya supaya dapat tidur termasuklah berjalan seharian dari Kuala Lumpur ke P0rt Dicks0n semata-mata mahu melelapkan mata.

Namun, usaha itu hanya sia-sia kerana ia tidak berjaya. Malah, apa yang lebih mengec3wakan adalah apabila dia dikec4m oleh beberapa individu selepas berkongsi masalah yang dialaminya itu.

“Aku penat sangat-sangat. Korang nampak je aku happy tapi korang tak tahu apa yang aku rasa di sebalik camera. Please be nice to everyone guys, tak susah pun,” katanya.


Lihat video penuh itu di bawah:“Saya pernah kena, d0ktor cakap badan pen4t tapi 0tak tak pen4t. Dapat ubat tidur jugak. Stay strong akak” – Netizen

Susulan tularnya video berkenaan yang kini telah meraih 360.2K views, 41.3K likes dan 404 shares di TikT0k, rata-rata netizen turut memberikan pendapat masing-masing mengenainya.

Ada yang menyuruh g4dis itu berjumpa dengan ustaz dan mencuba rawatan Islam kerana ris4u dia terkena sihiir.

Berikut di bawah adalah antara k0men menarik daripada netizen di TikT0k:Susah juga kan kalau ada masalah macam ni, pen4t ment4l dan fizikal.

Sumber says

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama