Perjumpaan pertama kali buat dua insan yang baru mahu mengenali hati budi masing-masing dengan lebih dekat sudah pasti meninggaIkan kenangan seumur hidup. Mana tidaknya, pertama kali nak jumpa!
Makanan dah sampai….


Namun, temu janji pertama seorang g4dis bertukar mimpi ngeri yang mungkin tidak dapat dilupakan apabila lelaki berkenaan dikatakan ‘meIarikan diri’ secara tiba-tiba.


Bila makanan dah sampai: Kejap eh awak saya nak ambil barang dekat kereta sekejap.

Menerusi video yang dikongsi di laman TikT0k, lelaki tersebut dikatakan memberi aIasan untuk mengambil barang yang tertinggal di keretanya selepas makanan tiba.

Namun, selepas lebih satu jam g4dis tersebut menunggu, lelaki berkenaan tidak kunjung tiba. Malah tiada sebarang resp0n apabila dihubungi.


Dah sejam tunggu, WhatsApp dah single tick, Instagram dah kena bl0ck. #Temujanjipertama.

Bukan itu sahaja, lelaki berkenaan dipercayai menyekat (bl0ck) g4dis ini dan mendiamkan diri. Ketika itu barulah dia sedar bahawa lelaki tersebut telah pun beredar dan hanya memberi aIasan ingin mengambil barang! Agak-agaknya kenapa dia pergi macam tu?

Menerusi ruangan k0men, rata-rata netizen memberikan pelbagai resp0n dan menjelaskan lelaki tersebut mempunyai aIasan yang tersendiri mengapa dia berbuat demikian.

Video penuh:
Mungkin dia tak makan sayur kot.
Sumber: Helomilo

Via ohbulan.

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama