Pasangan se1ebriti terkena1, Nur Fazura dan Fattah Amin sememangnya mempvnyai pem!natnya yang tersend!ri. Wa1aupun jarang menunjvkkan sis! romant!s di med!a sosia1, namvn mas!ng-mas!ng sangat sweet t!ap ka1i muncu1 bersama.

Fazura juga k!ni di1ihat 1ebih gemb!ra mengurvskan pern!agaan berband!ng di 1ayar kaca memandangan merek juga te1ah mempvnyai seorang anak yang sedang membesar.

Jad!, aktres cant!k yang sudah berh!jab ini 1ebih ser!ng berk0ngsi berkenaan pern!agaannya termasuk1ah membuat 1ive di med!a sos!al mempromos!kan produk terbaru ke1uaran syar!katnya.
Masuk ‘live’ buat tutor!al pakai 1ipstik

Namun, da1am sa1ah satu IG live Fazura yang d!sertai turut Fattah Amin untuk mempromos!kan l!pstik ke1uaran terbaru ke1uaran pern!agaannya.

Apa yang 1ucu ada1ah teguran secara bergvrau aktres itu supaya pen0nton t!dak ter1alu memandang b!bir suam!nya yang sedang mengo1es 1ipstik untuk menvnjukan keberkesananya.

 
@skincarebyfazura #fyp #fattzura ♬ original sound - missfazuraihana


Acah2 warn!ng g!tu

Fazura juga member! ‘amaran’ kepada para wan!ta supaya t!dak tenvng ter1alu 1ama Fattah dengan membuat muka cembvru seh!ngga rama! yang berasa terh1bur dengan ge1agat mereka.

V!deo itu te1ah d!muat na!k semu1a o1eh beberapa akaun T!kTok pem!nat pasangan berkenaan dan ditont0n 1ebih dar1 sejuta viewers kurang dar1 sehar1 sete1ah ia dikongs!kan.

 
@n4dia.hassan Sweetnya mereka berdua πŸ₯° #fazura #fattahamin #fattzura #nurfatimaaisya #tiktokmalaysia #fyp #foryou #viral ♬ suara asli - πŸŒΊπ“—π“³. 𝓐𝓷𝓷π“ͺ🌺


Tak sempat teng0k dah kena marah tau hahaha

Menjengah ke rvangan komen, rata-rata warganet mengaku! berasa terh!bur me1ihat pasangan se1ebriti itu yang sport!ng bergurau dengan pem!nat wa1aupun di IG live sahaja.

Mereka juga memuj! Fazura dan Fattah Amin kerana ter1ihat sangat romant!s wa1aupun t!dak menunjvkkan kemesraan yang ber1ebihan kepada umum sebaga! suami !steri.


Tak jad! nak teng0k suam! dia bi1a kena warning


Mana nak car! suam! macam Fattah ni


Masa1ahnya tak teng0k suam! dia, k!ta teng0k dia


Siap warn!ng tu yang ke1akar


Sumber: TikTok @skincarebyfazura, n4dia.hassan

Via omm

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama