Nama pe1awak, Yassin Yahya kemba1i menjad! sebutan se1epas dia menyerta! rancangan Gegar Vaganza mus!m ke-lapan bersama Saiful Apek. Yassin sememangnya pe1awak yang sangat berbakat, hanya dengan m!mik muka saja sudah bo1eh buat orang tertawa tak ker!ng gusi.

Sejak dari du1u, Yassin jarang seka1i mendedahkan serta berk0ngsi per!hal ke1uarganya di media sosial. Seh!nggakan ramai yang menyangka dia ‘bujang terlajak’.

Baga!manapun, sebuah rakaman video di TikTok baru-baru ini v!ral menunjvkkan Yassin sedang menari bersama keluarga keci1nya.

 
@puteriwarda17 part2 bapaknya masuk 🤣🤣 #yassinsenariounion #mybabygirl #anakmamababa #sukasuka #fyp #gegarvaganza2021 ♬ Dj BonBon Remix - 𝓕𝓱𝓪𝓪 🐝 || • 𝐍𝐏Menervsi v!deo dari akaun Puteri Warda itu, dia yang berbaju kun!ng di1ihat me1ayan isteri dan anak perempuannya menar!. Ramai net!zen memvji kecant!kan isteri dan kecome1an anaknya itu.

 
@puteriwarda17 cap ibu ngan anak..... 🥰🥰🥰 #berangansat #fyp #anakmamababa #tiktokmalaysia #sukasuka ♬ suara asli - bollyjaanam


Bukan itu sahaja, net!zen turut terkejut kerana ini adalah ka1i pertama mereka me1ihat isteri dan anak Yassin. Ada juga yang memuji wajah isterinya persis pe1akon, Janna Nick.


Sehingga kini, video tersebut mendapat lebih 1.4 juta tontonan dan ruangan komen dibanjiri dengan pelbagai respon daripada netizen.

SUMBER : TikTok

Via beautifulnara

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama