Keretakan hubungan rumah tangga pelawak terkenal, Shuk Sahar dan isteri, Rossa Sera bukan lagi rahsia apabila kisah mereka pernah beberapa kali mendapat liputan media. Malah, wujud orang ketiga yang dikatakan menjadi pvnca perbal4han pasangan ini.

Namun, adakah perkongsian terbaru Rossa di IG petanda mereka berdua bakal bersatu semula? Rossa dilihat sempat mengucapkan terima kasih kepada Shuk berserta em0ji l0ve dan menceritakan anak-anaknya iaitu Ain dan Amy turut gembira.


Dah berbaik semula?


Menerusi semakan pihak OHBULAN! Rossa menerusi Instastory sempat berkongsi beberapa tangk4p layar mesej daripada seorang lndividu yang dipercayai Shuk Sahar. Mesej itu memberi gambaran invididu tersebut memohon maaf atas apa yang terjadi kepadanya dan meminta peluang supaya mereka kembali bersatu.

I minta maaf. Masih ada peluang ke untuk kita bersatu balik?

You dalam tempoh ini. Kalau boleh jangan lah buka hati you dulu untuk orang lain ye.

Mengulas lebih lanjut, lndividu berkenaan sekali lagi memohon maaf jika permintaannya dianggap ‘keterlaluan’ dan meminta supaya Rossa tidak melayan lndividu yang tidak dikenali.


I minta maaf kalau apa i minta ini macam selfish (pentingkan diri).

By the way, jangan makin cantik sangat. Jangan nak melayan direct message orang.

Untuk rek0d, Shuk mendirikan rumah tangga dengan Rossalennah Natassyiah Asshaferah pada tahun 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan.

Sebelum ini, Rossa mendedahkan dia sudah sebulan tidak tinggal sebumbung dengan Shuk dan berada dalam proses untuk failkan pencer4ian.

Sumber: Rossa.Sera

Via ohbulan

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama