Usahawan se1ebriti, Datuk Seri Vida menafikan dakwaan kononnya dia gemar ‘menempel’ atau menumpang publisiti setiap kali terdapat isu tular di media sosial, lapor mStar Online.

Usahawan berusia 50 tahun itu d1tuduh sedemikian se1epas memuat naik sekeping foto bersama Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun di laman Instagram baru-baru ini.

“Tak baik kutuk2 YB…”“Saya selebriti kontr0versi, isu viral sentiasa ada kaitan dengan saya… macam isu siakap kebetulan saya ada di Langkawi, dah alang-alang saya post la. Bukan saya sengaja terbang ke sana untuk dapatkan publisiti.

“Macam isu Yang Berhormat (YB) Rina Harun pula, kami memang kenal antara satu sama lain. Dah kebetu1an bergambar bersama jadi saya post saja la, bukan nak ambil kesempatan.

“Sejujvrnya saya ni begitu dekat dengan media sosial, jadi apa sahaja isu saya kena tahu… di sinilah tempat seseorang itu jatuh atau naik,” katanya.

Selain itu, penyanyi lagu I Am Me itu juga menawarkan diri bagi menjadi penas1hat media kepada Ahli Parlimen Titiwangsa tersebut selain mengakui bukan cuba untuk mengambil kesempatan.

“Bukan nak ambil kesempatan nak minta projek ke atau sengaja nak b0dek. Jujur saya cakap dia sangat baik, memang banyak perancangan nak bantu ibu tunggal dan wanita tapi apabila timbul isu macam ni sed1kit sebanyak boleh menjatuhkan dia.

“Bukan saya nak back up dia tapi itu la hakikatnya… mungkin dia tak ada penas1hat media sosial jadi bagi saya la jadi penasihat dia,” kongsinya.

 

Terdahu1u, Rina dikecam warganet se1epas videonya mencuci koridor dan longkang di sebuah lokasi terjejas banjir tular di media sosial kononnya sekadar lakonan semata-mata.

Sumber: mStar Online (Qarami Hashim) , Instagram Datuk Seri Vida , Twitter @dylawok

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama