Assalamualaikum kepada semua blogger disini

GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM | Terima kasih kepada blogger iaitu dari SHFYQHAZHR.COM yang telah menganjurkan giveaway sempena di bulan Ramadhan al-mubarak, sebelum tu saya ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh kegembiraan dan kesyukuran.

Giveaway Ramadhan By Shfyqhazhrcom

Sudah baca? Segment pencarian bloglish letopss by eza boom boom

Dengan penyertaan giveaway ni dapatlah saya mengenali blogger-blogger yang ada disini yang turut sama menyahut cabaran "Ramadhan Giveaway" saya masih baru lagi dalam dunia blogger ni salah dan silap saya minta teguran dari kalian semua, selamat berkenalan semua.

Penyertaan bermula dari : 

20 April 2021-30 April 2021 (10 hari)

Hadiah berupa : air humidifier x 1

PENYERTAAN TERBUKA UNTUK SEMUA

"Tahun ni sambut raya tidak banyak beza seperti tahun yang lepas, kite semua pun tahu kehidupan norma baru itulah hakikat terpaksa kita tempuhi. Tahun lepas raya tak dapat balik kampung halaman kecewa rasa, Sambutan serta persiapan kali ni ala kadar sahaja, maklumlah berada di perantauan. Impian saya dapat merentas negeri dan bertemu mendakap erat tubuh ayah saya yang sedang uzur, minta rakan-rakan disini doakan saya dan permudahkan segala urusan ini. Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya. akhir kata dari saya.."
"SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN"

Sudah baca? 3 blog pilihan terbaik 

3 Ulasan

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

 1. Semoga beruntung ya dapat giveaway keren dari kak admin Galaksi Viral.

  Aku sebenarnya ingin ikut join, tapi domisiliku di Indonesia, hahaha ..., takut ngga lolos seleksi ��.

  Salam kenal.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Thanks ya..Boleh dicoba indonesia dekat aja

   Padam
 2. semoga satu hari nanti semua kembali normal :(

  terima kasih join Giveaway Ramadhan by Shfyqhazhr.com :)

  BalasPadam

Catat Ulasan

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama