Begini Cara Buat Income Shopee Ramai Tak Tahu

Cara buat income shopee


Tak tau nak menjual di Shopee? 
Malas nak setting-setting di Shopee? 

Jangan risau! 

Kami akan bantu marketkan produk anda di Shopee.

10K sebulan dgn Shopee secara Part-Time

Ramai yang telah mencuba untuk menjual produk di Shopee, Install Apps Shopee Tapi Tak Buat Duit Macam Ni . Korang baca dulu ambil masa 5 minit untuk bacaan selanjutnya di bawah ni..


Jangan terlepas gaiss!!! Terutamanya jika Shopee buat MEGA sales disetiap awal bulan dan dipenghujung bulan pada setiap musim jualannya, itu lah masa dan detik melonjaknya jualan korang pada tahap yang tunggi tanpa batas Pasti meletop!! sales bagi peniaga shopee.


Begini cara buat duit online income Shopee yang sungguh luar biasa. Rupa-rupanya ramai diantara kita terlepas pandang tak tahu mcm mana boleh buat income kat shopee.


APA YANG SAYA AKAN AJAR?


1. Saya akan ajar bermula asas shopee sehinggalah semuanya.

2. Saya akan ajar dalam Group Telegram sahaja supaya anda mudah rujuk ilmu semula.

3. Anda boleh bertanya apa sahaja dalam group.

4. Bagaimana nak setup, nak jual barang apa, nak uruskan macam mana, macam mana nak pos.

5. Anda boleh mengulangkaji ilmu yang ada pada bila-bila masa untuk di salin sebagai nota.


Kami akan follow sampai berjaya

  • Pening kepala tak tahu nak jual barang apa di shopee
  • Dah ada produk sendiri tapi tak tahu kat mana nak jual produk tu dapat laku?

  • Masalah Tak reti bagaimana cara nak masukkan produk yang ada, masa terlalu suntuk

  • Sibuk dengan hal serta urusan lain, tiada masa nak uruskan produk yang ada

  • Tiada masa nak menguruskan segala pos dan  penghantaran tempahan/order dari customer

  • Kekangan dengan masa untuk follow up serta update number tracking customer


Segala urusan korang langsung tidak akan mengganggu dari segi rutin dan kerja harian korang.


Begini Cara Buat Income Shopee Ramai Tak Tahu


Income Shopee permulaan RM2k-RM3k

Buat bisnes dengan shopee ramai yang buat sebagai income sampingan Part Time je.. tapi korang tidak tahu walaupun sekadar buat duit tepi sambilan untuk permulaan sahaja boleh dapat RM2000-RM3000 dalam tempoh sebulan dah kira sangat tu!! 


sekurang-sekurangnya dengan pendapatan sampingan ini membantu korang semua, dapat bayar ansuran bulanan kereta, rumah sewa dan sebagainya, korang hanya perlu gandakan sedikit usaha malah korang boleh dapat lebih dari itu, ape macam ada ok ke? 😉

Sudah baca? Cara beli borong dari china dengan Taobao


Sebelum tu saya nak tanya korang sendiri siape yang nak belajar ilmu shopee ni? 


Ramai dah orang buat sale beratus ribu sebulan senyap-senyap dengan shopee, tiap hari dengan puluhan ribu pendapatan memang agak kasar jumlah tu, tapi itulah realitinya yang kita tidak tahu, ada setengah orang tu masih lagi pakai hentam je dalam bisnes ni dimanakah kualiti atau kuantiti.


Berniaga nasi lemak tepi jalan pun perlu ada kemahiran dan ilmu yang betul walaupun kita nampak mudah berbisnes tidak cukup hanya ada rasa ramuan sambal yang lazat, telur rebus, ikan bilis, kacang dan timun tidak cukup dan tidak lengkap kalau khidmat daun pisang sebagai aroma masakan tidak digunakan. Itu lah satu tarikan.


Lagi sakali saya nak nyatakan Rugi!. Memang tersangat lah rugi. Lagi rugi pada korang yang telah membaca disini hanya sekadar baca dan tahu, sebenarnya korang bertuah kerana menemui kami disini dimana kami bongkarkan rahsia.


Cara jual barang di shopee

Ilmu yang serba kekurangan. Belajar dan tuntutlah ilmu sehingga sampai ke negara china. Berilmulah dalam perniagaan apa sekali jenis bisnes. 


Ilmu itu adalah aset sepanjang zaman tidak mengira sekecil apa pun bisnes atau jenis bisnes yang korang pelajari. Dan ingat ilmu itu luas dan tidak mudah untuk diperolehi melainkan dengan kesungguhan dan keikhlasan. 


Jom pelajari ilmu tentang bisnes di Shopee?

Klik sini segera : business services shopee

>>> https://bukulali.onpay.my/order/form/SZJ/2198

>>> https://bukulali.onpay.my/order/form/SZJ/2198


Begini Cara Buat Income Shopee Ramai Tak Tahu

Jangan bertangguh terlalu lama lagi. Mulakan dengan serta merta Orang lain meroket buat sale, kita masih lagi belajar dengan teknik yang tidak betul rugi sekali, rugi dengan masa yang terbuang begitu sahaja hasil yang sia-sia masih lagi terkial-kial, buat semua benda ikut suka hati , buat kerja cincai pakai hentam sendiri tanpa ada ilmu.


So korang jangan lengahkan masa korang makin lambat ambil tahu dan belajar, makin rugi. Dan amat merugikan. Takkan pernah rugi mereka yang melabur untuk ilmu. Ia aset sepanjang hayat.


Kalau korang tahu ada saudara-mara, sahabat serta rakan korang yang sedang berusaha serta struggle dalam membuat Shopee sebagai income tambahan pula ketika ini musim dalam tempoh PKPB, jangan lupa kongsikan pada diorang.. Semoga bermanfaat

Sudah baca? 

Shopping di Taobao cara cari barang

Iklan bersama kami dengan kadar harga murah sebulan

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

أحدث أقدم

Translate