SEGMEN : Pencarian Bloglist By Izatie Salim

Segmen pencarian Bloglist by izatie


Assalamualaikum semua, saya pun turut serta dalam segmen yang dianjurkan oleh tuan tanah seorang blogger yang semakin meningkat naik iaitu cik Izatie salim. Sebelum Tu Selamat berkenalan kepada cik Izatie😁

Pada korang Yang belum sertai segmen Yang dianjurkan oleh cik Izatie boleh lah ringan-ringankanlah jari- jemarimu untuk menulis, Dalam masa Yang Sama korang boleh kenal-kenal Dengan blogger Di luar sana Kita saling kenal mengenai antara satu sama lain dan bertukar-tukar pendapat serta buah fikirkan. Rugi kalau korang tak join sebabnya blog korang nanti Akan tersenarai Dalam Bloglist segmen ni selama setahun lama Tu!! baguskan ;)... Ini lah masanya korang ambil kesempatan untuk mempromosikan blog korang pada semua blogger Yang Ada diluar sana, so lepas ni senang korang nak blogwalking ke semua bloglist yang tersenarai Tu..

Caranya simple je korang buat satu entry tajuk tentang segmen pencarian bloglist by Izatie Kemudian korang copy Dan paste Kan banner Di atas Tu Dalam entry korang..dah siap..jangan lupa hantarkan komen berserta link segmen korang tu diruang komen di bawah untuk memberi tahu yang korang dah menyertai.Ok tu je thanks all.

Tarikh tutup : 31 Dec 2020

6 Ulasan

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

  1. Thanks Tiara Sapphire gud luck..

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen dan semoga berjaya ya.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih selamat bersegment juga diucapkan

      Padam
  3. Selamat Tahun Baru 2021 diucapkan.. Best of luck to you, saya datang dari segmen yang sama...

    BalasPadam
  4. terima kasih sudi join.. bloglist dah update :)

    BalasPadam

Catat Komen

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Lebih baharu Lebih lama