SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

pencarian bloglist letopss by eza boom boom

👉 Untuk menyertai segmen ini tekan banner EZA BOOM BOOM gambar diatas ini

Assalamualaikum pada semua rakan-rakan blogger disini, saya masih baru lagi disini dan mengambil kesempatan untuk turut serta dalam 'segmen pencarian bloglist letopss by eza boom boom' yang dianjurkan oleh owner tuan tanah sendiri Cik Eza Boom Booom berbesar hati menjemput semua untuk menyertainya.

Tak lupa terima kasih juga pada sahabat2 yang mengenali saya dan kepada otai2 yang lebih lama berada dalam dunia blogger terima kasih diatas pelbagai tunjuk ajar selama saya berblogging, korang semua hebat2!.mungkin tanpa korang semua tidak wujud halaman Tehokaw.com ini. Terima kasih diucapkan pada Eza Boom Boom kerana dengan segmen ini menyatukan kita semua sebagai blogger bangsa melayu , anak melayu Malaysia Boleh. 

Bagus segmen ni kita boleh mengenali antara satu sama lain serta mengeratkan lagi ikatan silaturrahim sesama kita, dalam masa yang sama blog kita akan tersenarai sebagai bloglist letopss segmen dari peserta yang terlibat, dalam masa yang sama nama blog kita akan dikenali lebih ramai oleh blogger.

Segmen ni terbuka untuk semua, korang juga boleh join segment ni, bagaimana caranya dan syarat :

1. Follow blog Eza Boom Boom

2. Letakkan tajuk ' SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM'

3. Korang nyatakan SEBAB ingin disenaraikan dalam bloglist Eza

4. Seterusnya tinggalkan link entry penyertaan di ENTRY ini.

5. Blogger mestilah beralamat di Malaysia

6. Tarikh tutup penyertaan 27 Disember 2020 ( Ahad ), jam 11.59 malam.

KATEGORI 1: ENTRY YANG POSITIF & KREATIF (rujuk syarat no. 3)

Hadiahnya adalah berupa wang tunai yang akan dipindahkan secara online banking:

RM30 x 1 peserta

RM20 x 1 peserta

RM10 x 1 peserta 

KATEGORI 2: LUCKY PARTICIPANTS

Pemenang ditentukan dengan menggunakan aplikasi random number generator. Oleh itu, semua peserta yang join ada peluang untuk menang. Hadiahnya adalah:

Planner Book 2021 x 3 peserta 

SEMUA BLOG peserta yang menyertai segmen ini, akan DISENARAI dalam bloglist Eza selama enam bulan iaitu sehingga 30 Jun 2021.

Good luck saya ucapkan pada semua peserta all the best. Terima kasih kerana berkunjung ke halaman saya tak lupa juga kepada cik Eza Boom Boom selamat maju.

Kredit : EZABOOMBOOM.COM

5 Ulasan

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

  1. Hai awak. Terima kasih sudi join segmen Eza. InsyaAllah esok pagi boleh check senarai peserta yang telah dikemaskini. Happy blogging dan ceria-ceria selalu tau :)

    BalasPadam
  2. jalan-jalan dari segmen yang sama

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama