Beli kleenzy tempah

Penerangan

Kleenzy dirumus khas untuk membantu menghilangkan noda susu dan lemak susu dari botol anak-anak anda. Ia juga sesuai digunakan untuk mencuci aksesori pam payudara anda. Kerana bahan organiknya, Kleenzy juga dapat digunakan untuk mencuci sayur-sayuran dan buah-buahan.

Bahan-bahan: Aqua, ekstrak bettle Piper, Cocamidopropyl betaine, Polysorbate 20, Decyl glucoside, PEG-150 Distearate, Gliserin, Sodium Cocamphoacetate & Gliserin, Lauryl Glucosie, Sodium Cocyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate.

CARA PENGGUNAAN: Untuk hasil terbaik, jangan mencairkan Kleenzy di dalam air. Pam terus ke botol yang dibilas, pinggan mangkuk, perkakas atau aksesori pam payudara, ATAU pam terus; ke alat pembersih lembap seperti berus. Kemudian, gosok hingga bersih. Bilas dengan air bersih.

Diskaun Menarik Menanti Anda

Jika korang berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Natural atau ingin jadi Agen Tasneem Natural : Whatsapp Pn Yana 0176933013 atau korang terus klik http://www.wasap.my/60176933013/Tasneem

COD / Pickup Kuantan Poslaju Seluruh Kuantan Poslaju Seluruh Malaysia

Saya adalah Agen Tasneem Natural Kuantan Pahang


KLIK SINI untuk melihat senarai harga Produk Tasneem Naturel

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Lebih baharu Lebih lama