Beli kleenzy tempah

Penerangan

Kleenzy dirumus khas untuk membantu menghilangkan noda susu dan lemak susu dari botol anak-anak anda. Ia juga sesuai digunakan untuk mencuci aksesori pam payudara anda. Kerana bahan organiknya, Kleenzy juga dapat digunakan untuk mencuci sayur-sayuran dan buah-buahan.

Bahan-bahan: Aqua, ekstrak bettle Piper, Cocamidopropyl betaine, Polysorbate 20, Decyl glucoside, PEG-150 Distearate, Gliserin, Sodium Cocamphoacetate & Gliserin, Lauryl Glucosie, Sodium Cocyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate.

CARA PENGGUNAAN: Untuk hasil terbaik, jangan mencairkan Kleenzy di dalam air. Pam terus ke botol yang dibilas, pinggan mangkuk, perkakas atau aksesori pam payudara, ATAU pam terus; ke alat pembersih lembap seperti berus. Kemudian, gosok hingga bersih. Bilas dengan air bersih.

Diskaun Menarik Menanti Anda

Jika korang berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Natural atau ingin jadi Agen Tasneem Natural : Whatsapp Pn Yana 0176933013 atau korang terus klik http://www.wasap.my/60176933013/Tasneem

COD / Pickup Kuantan Poslaju Seluruh Kuantan Poslaju Seluruh Malaysia

Saya adalah Agen Tasneem Natural Kuantan Pahang


KLIK SINI untuk melihat senarai harga Produk Tasneem Naturel

Maklum Balas

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama