Bac-Out (80ml)

Sanitiser Spray Mainan dan Permukaan

 Pernahkah anda terfikir, berapa banyak kuman di kerusi bayi anda? Atau pada mainan anak-anak anda? Bac-Out diformulasikan khas untuk menghilangkan kuman pada mainan dan permukaan. Ia bertindak sebagai pembersih dalam bentuk semburan.

 BAGAIMANA NAK GUNA:

Tempah tasneem naturel
Gunakan pada mainan bayi dan permukaan tapak semaian. Semburkan di permukaan dan lap hingga bersih. Biarkan kering secara semula jadi.

Penerangan
Piper Betle:

Daun sirih mempunyai sifat antiseptik yang luar biasa kerana kaya akan polifenol terutama chavicol yang menawarkan perlindungan ganda dari kuman.
Minyak Rosemary:

Minyak rosemary adalah pelbagai jenis yang boleh anda beli dan gunakan sebagai ubat rumah. Penggunaan minyak ini berkisar dari faedah antioksidan dan anti-inflamasi hingga peningkatan memori dan banyak lagi.
Minyak Kupas Kaffir:

Membantu mengurangkan kesan masalah tekanan dan kegelisahan.
Bantu masalah pernafasan, seperti bronkitis, jangkitan virus seperti selsema, batuk, dan selesema.
Sifat antioksidan yang kuat akan membantu mengurangkan bengkak dan kesakitan.

Diskaun Menarik Menanti Anda

Jika korang berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Natural atau ingin jadi Agen Tasneem Natural : Whatsapp Pn Yana 0176933013 atau korang terus klik http://www.wasap.my/60176933013/Tasneem

COD / Pickup Kuantan Poslaju Seluruh Kuantan Poslaju Seluruh Malaysia

Saya adalah Agen Tasneem Natural Kuantan Pahang


KLIK SINI untuk melihat senarai harga Produk Tasneem Naturel

 

Maklum Balas

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama