Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai pertanyaan mengenai penafian laman web kami, jangan ragu untuk menghubungi kami melalui e-mel di

aril.impian@gmail.com

Penafian untuk Tehokaw

Semua maklumat di laman web ini - https://tehokaw.blogspot.com/ - diterbitkan dengan suci hati dan hanya untuk tujuan maklumat umum sahaja. Tehokaw tidak memberikan jaminan mengenai kelengkapan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Segala tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda dapati di laman web ini (Tehokaw), adalah risiko anda sendiri. Tehokaw tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web kami, anda boleh mengunjungi laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luaran tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti ke laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan terhadap kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak menunjukkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik dan kandungan laman web boleh berubah tanpa pemberitahuan dan mungkin berlaku sebelum kita berpeluang membuang pautan yang mungkin 'buruk'.

Perlu diketahui juga bahawa semasa anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang di luar kawalan kami. Pastikan untuk memeriksa Dasar Privasi laman web ini dan juga "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam perniagaan atau memuat naik maklumat.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan syaratnya.

Kemas kini

Sekiranya kami mengemas kini, mengubah atau membuat perubahan pada dokumen ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini.

Sehubungan dengan perubahan dalam perkongsian dan dasar privasi. Semua artikel dan catatan bermula April 2012 dilindungi oleh DMCA.


Terima kasih.

Haril CP

Pemilik, penulis dan penerbit

www.tehokaw.com

Kemas kini Terakhir: 3 Oktober 2020

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama