Maksud bentuk tandatangan

Maksud tandatangan manusia

Tandatangan huruf 

Satu garis panjang/pendek di bawah tandatangan

Ianya membawa maksud seseorang itu mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan mempunyai personaliti yang baik. Namun perlu tahu ianya bersifat kedekut Dan juga percaya kepada kebahagiaan dalam kehidupan Dalam hidupnya.

Terdapatnya dua titik di bawah tandatangan seseorang itu

Seseorang yang boleh dikatakan mempunyai jiwa romantik, jiwang senang ceritalah sentimental mudah mendapat pengganti pasangan seperti menukar baju. Serta seorang yang memilih yang memiliki kecantikan wajah dan mereka juga sendiri berusaha untuk menampilkan diri untuk kelihatan menarik untuk menarik perhatian orang lain.

Terdapat satu titik di bawah tandatangan


Seseorang yang lebih cenderung kepada Karya seni klasik perkara yang mudah dan membawa jiwa mereka dalam dunia mereka sendirian. keadaan tenang, seseorang itu juga tidak akan sesekali untuk kembali kepada mereka dan ini menunjukkan mereka seorang yang cekal dan tetap pada pendirian sendiri

Tidak ada garis atau titik di bawah tandatangan membawa maksud

Kebanyakkan mereka ini tergolong dalam kehidupan kesenangan dalam hidup sendiri dan dalam dunia diri sendiri serta mereka juga jarang mahu mendengar pendapat atau nasihat dari orang lain. Mereka ini juga boleh dikategorikan sebagai pencinta alam semula jadi tetapi mereka juga mempunyai sifat yang agak kedekut.

Tiada persamaan mama ban tandatangan

Tandatangan yang mereka Buat tidak menonjolkan nama atau identiti mereka sendiri. Golongan ini Sudah pasti untuk mencuba kelihatan bergaya Dari Yang lain, Dan juga suka untuk menyembunyikan sesuatu . Seorang yang sukar untuk berterus-terang tetapi mereka merupakan seorang pendengar yang baik serta senantiasa memberi perhatian dan fokus kepada orang yang sedang berbicara sesuatu kepadanya.

Ada persamaan antara nama dengan tandatangan

Seorang yang berkeinginan untuk menjadi seorang  yang bijak tetapi mereka tidak berfikir. Seorang yang tidak konsisten dan Tidak kekal Dengan pendapat serta ilham sendiri, sering menukar idea atau pandangan sendiri seperti angin yang lalu. Golongan ini tidak pernah berfikir mengenai baik buruk tentang kesan Dan akibat sesuatu perkara. Biasanya, orang lain boleh mengambil hati mereka dengan hanya memuji seseorang itu.

Tulisan dengan huruf yang tidak bersambung pada tandatangan

Orang seperti ini, orang yang baik terhadap orang lain. Dan seseorang Yang mempunyai hati yang baik, juga tidak mementingkan diri sendiri dan sanggup berkorban untuk kepentingan dan kebahagiaan orang yang dia sayangi. Tapi orang seperti ini mudah tersinggung cepat terasa dengan kata-kata, terutama sekali apabila terlalu banyak apa yang difikirkan.

Seseorang yang mempunyai tandangan yang lengkap seperti nama

Mereka mempunyai sugar Yang sangat baik hati dan seorang yang dapat membiasakan diri untuk menyesuaikan diri dengan apa-apa sahaja suasana keadaa dan sesiapa saja yang mereka bertemu dengan pelbagai golongan orang yang terdapat diluar sana. Golongan seperti ini juga sangat cekal Dan teguh pendirian dengan pendapat dan juga memiliki keinginan yang sangat tunggi/nafsu dalam mendapatkan sesuatu Yang diigini.


Adakah maksud-maksud yang tersembunyi seperti tandatangan itu Ada dikalangan korang semua ianya benar, sekadar perkongsian saya untuk korang Dan tidak semestinya pendapat itu benar belaka atau kekal, ianya sering Kali berubah-berubah. Selamat menbaca Semoga bermanfaat.

Post a Comment

Ada sebarang soalan berkaitan halaman atau cadangan, sebarang bentuk penulisan serta komen adalah dibawah tanggungjawab dan risiko anda sendiri tertakluk pada Akta 588 SKMM

Terbaru Lebih lama